KMP Pelletskaminer

Svart/Silver
Lilla-Frö-Svart-Silver
Vit/Silver
Lilla-Frö-Vit-Silver
Svart/Svart
Lilla-Frö-Svart-Svart
Vit/Svart
Lilla-Frö-Vit-Svat

Lilla Frö

Lilla Frö är trots små dimensioner och ringa vikt en fullvuxen kamin med rejält pelletsförråd, som ger lång brinntid och med samma höga verkningsgrad som våra övriga kaminer. Lilla Frö har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. Sidor och topp är lackerade och finns i flera färgkombinationer. Lilla Frö är ett lättskött och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor.

KMP Lilla Frö kan med fördel anslutas till KMP Drag i de fall ditt hus saknar skorsten eller du vill placera kaminen mot en yttervägg.

Produktinformation

Mått: Höjd 1029, Bredd 520, Djup 430
Effekt: 2-5 kW
Övrigt: Typ- och miljögodkänd, svensktillverkad
Pelletsförråd: 33 liter
Pris: 19.900:- för skorsten
Pris: 27.850:- för drag
Finns i butiken

energimarkning_a
CE_Logo
ekerum_2stor

Ekerum

Skandinavisk form möter eldens sken. KMP Ekerum är stilren, avskalad och modern. Den finns i fem olika kulörer och det i kombination med den klassiska designen gör den till en flexibel möbel som passar i de flesta hem. Våra kaminer i KMP-familjen kan ersätta upp till 80 procent av din tidigare uppvärmning i ett normalt hus. Kaminen är ett perfekt komplement för dig som har direktverkande el och inte vill investera i ett vattenburet system. Kaminen är konstruerad så att det är enkelt att ansluta den till en gammal eller ny skorsten. KMP Ekerum kan även installeras utan skorsten (läs mer under KMP Drag).

Finns i färgerna: vit, svart (matt), grå, röd och grön (grön specialbeställning + 4.000:-)

Produktinformation

Mått: Höjd 997 mm, Bredd 440 mm, Djup 377 mm
Effekt: 3,5-6 kW
Pelletsförråd: 38 liter
Pris: 31.950:- för skorsten
Pris: 39.900:- för drag
Finns i butiken

energimarkning_a
CE_Logo
KPM-drag

KMP Drag

Med KMP Drag behövs ingen skorsten

KMP Drag är en unik lösning som gör det möjligt att installera pelletskaminerna Neptuni, Ekerum, Lilla Frö och Mysinge utan skorsten vid en yttervägg. Tänk vilka möjligheter du får att placera kaminen precis där du vill.

Vid installation av Drag får du bara en bråkdel av kostnaden jämfört med en vanlig skorsten. Så här funkar det >>

Säker och patentsökt konstruktion
Drags patentsökta konstruktion sänker temperaturen på rökgasen till helt ofarliga nivåer genom att rökgasen från kaminen blandas med uteluft innan den leds ut. KMP Drag är CE-märkt.

Produktinformation

Mått: Höjd 306, Bredd 280, Djup 153
Pris: 7.950:-
Finns i butiken

energimarkning_a
CE_Logo