Utemiljö

 
Morsø Forno utespis
Fina sommarkvällar och grillning är inte bara flintastek och lax, är du sugen på att baka ditt eget bröd eller göra en krispig pizza då är detta något för dig.Komplettera  med ett Tuscana grillgaller så kan man även grilla i denna fina utespis.Praktisk grillbänk och div. tillbehör finns att köpa till.Finns i butiken

Pris: 9.995 kr

 

 

Morsø eldstad/grill

Skapa en mysfaktor vid uteplatsen eller komplettera med ett grillgaller och grilla dig en måltid.

Finns i butiken

Pris: 1.995 kr (utan grillgaller)

Grillgaller
Pris: 399 kr

 

 

Grillgaller

Gillgaller till Morsø eldstad/grill.

Pris: 399:-

 

 

Kamino

Morsø Kamino – en utomhus-eldstad i gjutjärn
Eldstaden Morso Kamino är tillverkad i gjutjärn och kan – förutom att den pryder och värmer i alla utomhusmiljöer – även utvidga tillämpningen av terrassen, så den kan användas från tidiga våren, på svala sommarkvällar och ända till början av hösten.
Morsø Kamino är portabel och kan vridas i förhållande till både vind och inredning.

I Kamino passar Morsø Tuscan Grill så att du kan grilla över elden.

Finns i butiken

Pris: 10.995 kr

 

  KaminoKamino – utomhus-eldstad utan sockel.Kamino kan också placeras i ett befintligt utekök.Övre delen av den öppna spisen kan placeras på ett bord eller en bänk på icke brännbart material. Oavsett hur Morsø Kamino placeras så kan den med tillval av Morsø Tuscan Grill även användas som en öppen grill.Pris: 5.995 kr

 

 

Morsø Tuscan Grill

Morsø Tuscan Grill är ett emaljerat grillgaller av gjutjärn, med sin diameter på 33 cm får du grillplats på över 800 cm2. Tuscan Grill kan användas i Morsø utomhus-eldstad och ger dig möjlighet att använda eldstaden även som grill.

Vanliga grillgaller i halt rostfritt stål har den nackdelen att fettet glider av, då blir inte köttet stekt utan rostat. Dessutom har grillar av gjutjärn fördelen att gjutjärnet har otaliga små porer som absorberar fett och smaker från köttet . Detta ger precis rätt effekt, där köttet steks i sitt eget fett . Emaljen på Tuscan Grill säkerställer lång livslängd och enkel rengöring.

Namnet “Tuscan Grill” har sitt ursprung från Toscana i Italien , som har en tradition av att förbereda saftiga biffar med en stor rökig smak.

Finns i butik

Pris: 899 kr

 

 
Morsø Grill Forno
Morsø Grill Forno är tillverkad av massivt emaljerat gjutjärn, som utgör en del enastående fördelar vid grillning. Gjutjärnsgrill monterad på tre ben i teak, sammanhållna av en ring av rostfritt stål.På ringen är det monterat 3 krokar där du kan hänga grillredskap. Morsø Grill Forno levereras med kolinsats och grillgaller i gjutjärn.Gallrets speciella yta har många små porer som kan absorbera fett och smaker från köttet. En unik funktion som gör att köttet blir stekt i sitt eget fett – till skillnad från rostfria galler där köttet inte blir stekt utan rostat.Pris: 5.895 kr

 

 

Morsø Grill ’71

2004 blev Morsø Grill ’71 i ett stort test framröstad som den bästa grillen framför bland annat Weber och Dancook. Och det är inte konstigt. Grill ’71 har ett rack av kraftig, emaljerad gjutjärn – och det utgör en del enastående fördelar vid grillning.

Gjutjärnets speciella yta har många små porer som kan absorbera fett och smaker av kött. Detta ger precis rätt effekt, där köttet steks i sitt eget fett.

Morsø gjutjärnsgaller är emaljerat och har en mycket slitstark och en yta lätt att rengöra. 

Grillen kan vridas och kan placeras i fyra olika höjder. Den medföljande vindskyddet kan enkelt fästas och tas bort efter behov.

Finns i butik

Pris: 1.995 kr

 

 

Utebord

Italienska sommaren är förknippad med friluftsliv, gemenskap och massor av god mat. Och nu kan du skapa din egna italienska atmosfär på din egen terrass.

Den prisbelönta designern Klaus Rath har ritat Morsø Utebord som ger dig en bekväm arbetshöjd när du trollar med ingredienserna och bakar underbara pizzor från din Morso utomhus-eldstad. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål, och dess eleganta design spelar vackert med utomhus-eldstadens runda former. På det stora utrymmet under bordet, kan du lagra ved, örter, och vad en riktig pizzabagare annars behöver ha till hands. Utebordet kan lätt flyttas runt med hjälp av handtagen i rostfritt stål, och de tre krokarna kan användas för att hänga redskap och kökshanddukar.

Finns i butik

Pris: 6.995 kr

 

 

Loop vedhållare

Vedhållaren framstår som en minimalistisk skulptur som förenar modern stilren design med optimal funktionalitet. I vedhållaren kan vedträna staplas fint.  Handtaget är i mjukt formförstärkt gummi som ger god komfort vid förflyttning.

Pris: 869 kr

 

 

Vedställ Choice

Detta är en stilren och funktionell vedhållare i elegant design – den rymmer dels en lagom mängd ved och dessutom alla tillbehör som hör till en kamin – t.ex. tändstickor, tändningspåsar, tändare, tidningspapper och det lösa handtaget till kaminen. Allt är alltså samlat på en plats och därmed undviker du all röra runtomkring kaminen. Morsø vedpåse i kanvas medföljer

Pris: 1295 kr

 

 

 

 

Vedbärare

Praktisk vedbärare i svart kanvas.
Pris: 199 kr

 

Eldningsroster

Höjd: 95/175mm
Bredd: 370mm
Djup: 285mm

Pris: 595 kr

 

 

 

Pizzaspade

Pizzaspade till Morsø utespis.

Pris: 499 kr

 

 

Eldtång

Tång att använda till grillen eller utespisen.

Pris: 279 kr

 

 

Askraka

Hjälpmedel för att skrapa ut askan.

Pris: 379 kr

 

 

Uteljus

Uteljus som inte beöver vara i en lykta. Finns i två storlekar. Tillbehör: Jordspett att sätta ljuset på.

Pris:
Litet ljus 12cm: 89 kr
Stort ljus 18cm: 119 kr
Jordspett: 69 kr

 

 

 

BEL Bioethanol lampa

Höjd: 220mm
Diam: 145mm

Pris: 999 kr