Pelletskaminer

Lilla Frö

Lilla Frö är trots små dimensioner och ringa vikt en fullvuxen kamin med rejält pelletsförråd, som ger lång brinntid och med samma höga verkningsgrad som våra övriga kaminer.
Lilla Frö har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. Sidor och topp är lackerade I mattsvart och fronten är utförd av rostfritt stål.
Lilla Frö är ett lättskött och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor.

KMP Lilla Frö kan med fördel anslutas till KMP Drag i de fall ditt hus saknar skorsten eller du vill placera kaminen mot en yttervägg.

Mått: Höjd 1029, Bredd 520, Djup 430
Effekt: 2-5 kw
Pelletsförråd: 33 liter
Pris: 19.900:-

Finns i butiken

Produktblad

 

Neptuni

Utmanande, modern men ändå så självklara mjuka linjer kännetecknar Neptuni. Källan till Neptunis unika uttryck är den ellipsformade glasrutan och det pelarformade varmluftutblåset. Neptuni går att få i fem olika kulörer från diskret vitt till varmaste rött. Funderar du på en röd kamin till ditt nytapetserade vardagsrum? Satsa på rött och känn dig trygg i att du om några år kan köpa till ett klassiskt skal ur vårt bassortiment. Eller gör investeringen i en sprakande, färgskiftande kamin redan nu och byt skal allteftersom årstiderna eller humöret växlar. KMP Neptuni utvecklad för att vara en primär värmekälla och den är möjlig att kombinera med vanlig skorsten eller KMP Drag.

Mått: Höjd 1026, Bredd 530, Djup 590
Effekt: 3,5-6 kw
Pelletsförråd: 38 liter
Färger: vit, svart (matt), röd och grön (specialbeställning + 4.000:-)
Pris: 35.900:- (grön 39.900:-)

Finns i butiken

Produktblad

 

Ekerum

Skandinavisk form möter eldens sken. KMP Ekerum är stilren, avskalad och modern. Den finns i fem olika kulörer och det i kombination med den klassiska designen gör den till en flexibel möbel som passar i de flesta hem. Våra kaminer i KMP-familjen kan ersätta upp till 80 procent av din tidigare uppvärmning i ett normalt hus. Kaminen är ett perfekt komplement för dig som har direktverkande el och inte vill investera i ett vattenburet system. Kaminen är konstruerad så att det är enkelt att ansluta den till en gammal eller ny skorsten. KMP Ekerum kan även installeras utan skorsten (läs mer under KMP Drag).

Mått: Höjd 1026, Bredd 530, Djup 590
Effekt: 3,5-6 kw
Pelletsförråd: 38 liter
Färger: vit, svart (matt), röd och grön (specialbeställning + 4.000:-)
Pris: 35.900:- (grön 39.900:-)

Finns i butiken

Produktblad

 

Mysinge

Mysinge är svensktillverkad i gediget gjutjärn och är en traditionell kamin med generös glasruta in mot eldens sken. Gjutjärnet kan med fördel putsas upp och får då en vacker lyster. Mysinge kan även fås med täljsten. Du kan välja mellan att ha täljsten enbart på toppen av kaminen eller både topp och sidor i täljsten.

I ett normalhus ersätter kaminen upp till 80 procent av tidigare uppvärmning. Mysinge väger knappt 140 kg, vilket innebär att du inte behöver förstärka bjälklagen.

KMP Mysinge kan med fördel anslutas till KMP Drag i de fall ditt hus saknar skorsten eller du vill placera kaminen mot en yttervägg.

Mått: Höjd 947, Bredd 560, Djup 550
Effekt: 3-6 kw
Pelletsförråd: 38 liter
Pris: 27.500:- standard modell (Modellen på bilden har täljsten som tillval, för prisuppgift bara ring)

Finns i butiken

Produktblad

 

KPM Drag

Med KMP Drag behövs ingen skorsten
KMP Drag är en unik lösning som gör det möjligt att installera pelletskaminerna Neptuni, Ekerum, Lilla Frö och Mysinge utan skorsten vid en yttervägg. Tänk vilka möjligheter du får att placera kaminen precis där du vill.

Vid installation av Drag får du bara en bråkdel av kostnaden jämfört med en vanlig skorsten. Så här funkar det >>

Säker och patentsökt konstruktio
n
Drags patentsökta konstruktion sänker temperaturen på rökgasen till helt ofarliga nivåer genom att rökgasen från kaminen blandas med uteluft innan den leds ut. KMP Drag är CE-märkt.
Mått: Höjd 306, Bredd 280, Djup 153
Pris: 7.950:-

Produktblad